onderweg opladen

geen weg te ver dankzij de Mobilize Charge Pass

De Mobilize Charge Pass vraag je gratis aan via My Renault. Na het koppelen van jouw creditcardgegevens en activeren van je laadpasnummer, kun je jouw elektrische of plug-in hybride Renault direct laden bij het grootste laadnetwerk van Europa. Zonder verplichtingen!

met de Mobilize Charge Pass was opladen onderweg nog nooit zo eenvoudig

vind gemakkelijk je laadpunt

Mobilize Charge Pass - laadpunt

Vind beschikbare openbare laadpunten in de buurt met je My Renault-app. Dankzij het filtermenu is het vinden van geschikte laadpunten voor je auto erg eenvoudig.

eenvoudig laden en betalen

Mobilize slim opladen - elektrische auto opladen

Laad je auto op en betaal veilig en gemakkelijk met je Mobilize Charge Pass. Als je klaar bent met opladen, ontvang je per e-mail meteen je betaalbewijs en de details van je laadsessie.

Mobilize Charge Pass - app
download de app en bestel je pas
De Mobilize Charge Pass is beschikbaar voor alle Renault E-Tech elektrische of plug-in hybride auto's. Bestel je Charge Pass rechtstreeks via de My Renault-app, door de instructievideo “Hoe werkt het” onderaan deze pagina te bekijken. Download nu de My Renault-app om er optimaal gebruik van te maken!
Vanuit de My Renault-app heb je toegang tot de Mobilize Charge Pass. Hiermee kun je overal in Europa snel een laadstation te vinden.
Mobilize Charge Pass - netwerk van laadpunten

vind een laadpunt

Krijg toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpunten en laad vol vertrouwen je auto op in meer dan 25 Europese landen.


Vind het laadpunt dat geschikt is voor je auto met het benodigde laadvermogen en de juiste stekker, met behulp van de filtermogelijkheden in de My Renault-app.

Mobilize Charge Pass - Laadnetwerk

Mobilize Charge Pass

Maak gebruik van het grootste oplaadnetwerk in Europa met meer dan 700.000 oplaadpunten. 

Naast de gratis Mobilize Charge Pass is er nu een voordelig maandelijkse opzegbaar abonnement beschikbaar om met korting te laden bij alle aangesloten publieke laadstations in Nederland én de rest van Europa.

Met één snellaadsessie bij het Europese IONITY-netwerk zijn jouw maandelijkse kosten al terugverdiend. Ideaal voor jouw reisbestemmingen tijdens de vakantieperiodes!

thuis opladen

Mobilize Charge Pass - netwerk van laadpunten

eenvoudig en snel

Liever zelf thuis je auto opladen? Bekijk dan onze oplossingen om thuis te laden. 

 

ontdek onze oplossingen

Mobilize Laadoplossingen

Mobilize Power Solutions

Als je je voertuig in het Renault-netwerk koopt, staat de verkoopadviseur klaar om je te helpen bij de overstap naar elektrisch rijden. 

 

Zij vereenvoudigen het installatieproces van het thuislaadpunt en helpen je de beste oplossing voor jouw behoeften te kiezen. De technische experts van Mobilize Laadoplossingen controleren vervolgens de compatibiliteit van je installatie en voeren de eventueel noodzakelijke werkzaamheden uit voordat je voertuig wordt afgeleverd. 

ontdek Mobilize Laadoplossingen

Mobilize Smart Charge

Mobilize Smart Charge

Laad je voertuig slim op met de goedkoopste energie!

 

Profiteer van een tarief voor piek- en daluren. De kunstmatige intelligentie plant je laadbeurten in tijdens daluren. Als het elektriciteitsverbruik piekt, wordt de laadbeurt gepauzeerd en vervolgens weer hervat wanneer de vraag naar stroom lager is. Met de Mobilize Smart Charge-app bespaar je geld en ontzie je het milieu.

ontdek Mobilize Smart Charge