over Mobilize

wij zijn Mobilize overzicht

wij zijn Mobilize

Wij zijn Mobilize, het nieuwe merk binnen de Renault Group dat zich richt op duurzame en innovatieve mobiliteits- en laadoplossingen. Dit doen we met een jong team, dat op een informele maar toegewijde wijze oplossingen aanbiedt voor de steeds veranderende behoeften van de klant.

alle services onder één dak

Mobilize biedt je alle benodigde services onder één dak om de energietransitie te maken. Hierbij maken we gebruik van onze professionele collega’s van Mobilize Financial Services en ons Renault, Dacia en Alpine dealernetwerk.

Mobilize duurzaam

duurzaam

De energietransitie raakt ons allemaal. Zowel bedrijven als particulieren. Mobilize maakt daarom niet alleen jouw ritten groen en smart, we helpen ook bedrijven met duurzame oplossingen voor vervoer en energie-management.

mobilize particulier

particulier

Zo helpen wij je met de keuze van de juiste laadoplossing bij de aanschaf of lease van een elektrische auto. We bieden je dan gelijk een Mobilize charge pass waar mee je in geheel Europa kunt laden op meer dan 700.000 laadpunten. 

mobilize zakelijk

zakelijk

Als zakelijke klant ben je ook welkom. Mogelijk wil je over op elektrische auto’s of overweeg je je medewerkers een mobiliteitsbudget aan te bieden. Maar hoe ga je om met langere ritten, het halen en brengen van klanten en relaties? Kan het opladen van auto’s nóg duurzamer of slimmer bij onvoldoende capaciteit? Of kun je zelf groene stroom opwekken en opslaan?

mobilize charge pass

een overzicht

Mobilize diensten en producten:

poolauto’s voor bedrijven
• Individuele of geschakelde laadoplossingen (Mobilize Laadoplossingen, Mobilize charge pass en Mobilize Smart Charging)
Wagenparkbeheer o.b.v. connected voertuigdata (Mobilize Fleet Monitoring)
• Micromobiliteit en Last Mile Delivery voertuigen (Mobilize Duo en Bento)