onze missie

onze missie

Mobilize, het merk dat je helpt om de stap te maken naar de toekomst van mobiliteit

Mobilize is HÉT nieuwste merk van de Renault Group dat zich volledig toelegt op mobiliteit. Profiteer van de nieuwe mobiliteits- en laadoplossingen. Deze werden in 2021 gelanceerd om de overstap naar elektrische mobiliteit makkelijker te maken. Denk hierbij aan duurzame oplossingen op het gebied van mobiliteit, data en energie. Kortom: volledige ontzorging inclusief installatie, onderhoud en financiering.

Mobilize stimuleert een duurzame energietransitie en circulaire economie.

Mobilize - verantwoorde mobiliteit

Mobilize, mobiliteit zonder beperkingen

Tegenwoordig zijn de verwachtingen gebaseerd op gebruik in plaats van eigendom, dus de mobiliteitsbehoeften veranderen. Mobilize heeft zich toegelegd op mobiliteit zonder beperkingen en voldoet aan deze verwachtingen door eenvoudige, voordelige en nuttige services aan te bieden... aan iedereen.

duurzame mobiliteit

onze expertise

Mobilize: een compleet ecosysteem voor innovatieve mobiliteit

Mobilize kan elke gebruiker op elk moment uitgebreide, flexibele en gestroomlijnde oplossingen bieden via zijn eigen technologische platform. Geniet van een naadloze rijervaring met onze verbonden voertuigen.

de efficiëntie van een volledig geïntegreerd aanbod

Mobilize is een compleet ecosysteem dat de beste engineering, de beste services, de beste financieringsmogelijkheden en het beste onderhoud samenbrengt - geleverd met de expertise van de Renault Group en zijn partners.

 

De flexibele en all-inclusive aanbiedingen van Mobilize maken individuele mobiliteit gemakkelijker dan ooit.

expertise op het gebied van design en reparatie van elektrische voertuigen

Als pionier op het gebied van 100% elektrische voertuigen in Europa loopt de Renault Group voorop qua design, efficiëntie, onderhoud en reparatie.

 

Mobilize vertrouwt op het After Sales-netwerk en de 6000 contactpunten in heel Europa van de Renault Group.

Mobilize legt de lat hoog

Mobilize wil duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken. Mobilize biedt op basis van de expertise van al zijn partners een compleet ecosysteem dat voldoet aan de behoeften van particulieren, bedrijven en zelfs mobiliteitsbeheerders.