Mobilize Laadoplossingen

Jouw laadoplossing snel en gemakkelijk thuis geïnstalleerd zonder verrassingen.

eenvoudig

Mobilize Power Solutions - thuis opladen

Bestel je auto en laadoplossing tegelijk bij je Renault-dealer.

Het aanbod van Mobilize Laadoplossingen geldt voor alle elektrische auto's die worden verkocht in het Renault-dealernetwerk: nieuw, gebruikt, Renault, Dacia, en andere merken. Voor zowel particulieren als bedrijven.

all-inclusive

Mobilize Power Solutions - uitrusting en installatie

Mobilize biedt je een toekomstbestendige laadoplossing zonder verrassingen. Voor thuis of voor jouw bedrijf.

De Mobilize laadoplossing betreft één of meerdere laadstations inclusief een standaard installatie. Kortom een all-inclusive aanbod om jou te ontzorgen.

snelle installatie

Mobilize Power Solutions - elektrische laadoplossing

Mobilize zal je laadoplossing installeren voordat je auto wordt geleverd, binnen 45 werkdagen na ondertekening van de verkoopovereenkomst van de laadoplossing.

een eenvoudig proces

  • 1

    Wil je direct een offerte aanvragen voor een Mobilize laadoplossing? Klik op de onderstaande knop en laat jouw contactgegevens achter; naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

  • 2

    Een expert van Mobilize neemt contact met je op om jouw wensen qua laadoplossing te bespreken. Vervolgens wordt er een inspectie op afstand doorlopen om te zien of jouw elektrische installatie al geschikt is of dat er eventueel een upgrade moeten worden uitgevoerd om de laadoplossing veilig te kunnen installeren.

  • 3

    Je laadoplossing wordt binnen 45 werkdagen bij je thuis geïnstalleerd.