elektrisch rijden is er voor jou

Mobilize is je partner in de overstap naar elektrisch rijden. Wij begeleiden je bij de overgang naar elektrisch rijden. Voordelige alles-in-één oplossingen die op maat gemaakt zijn voor je bedrijf en met de Mobilize Duo en de Bento.

onze alles-in-één oplossingen

connected services

Mobilize - Mobiliteit in de stad

De Duo en Bento bieden de mogelijkheid om een digitale sleutel (smart sharing) aan te maken zodat de auto gedeeld kan worden met andere gebruikers. Tevens kan er een Fleet service afgenomen worden die het mogelijk maakt om de voertuigdata te kunnen inzien (o.a. geografische locatie, geofencing, kilometerregistratie etc).

 

Mobilize Duo verandert rijden in de stad radicaal en tilt je wagenpark naar een hoger niveau. De 45 km per uur-versie mag gereden worden met een brommerrijbewijs. Verder is de auto volledig elektrisch en oplaadbaar via een laadstation of een standaard stopcontact. Mobilize Duo is een tweezitter deelauto die gekocht, geleast of gehuurd kan worden (beschikbaar vanaf 2025).

ontdek de Duo

last mile-levering

Mobilize - Volledig elektrische auto

Ervaar hoe je stadscentra nog beter kunt bereiken met last mile-delivery. De  Bento met zijn laadruimte van 1 m³ is de perfecte oplossing.


Deze connected, volledig elektrische auto kan gemakkelijk worden opgeladen via een laadstation of een standaard stopcontact.

ontdek de Bento

oplossingen op maat gemaakt voor jou

je wagenpark samenstellen

Mobilize - Voertuigen

Mobilize biedt een breed scala aan diensten om je te helpen bij het samenstellen, ontwikkelen en beheren van je wagenpark. Wij ondersteunen je bij jouw energietransitie.

je wagenpark samenstellen

Mobilize Fleet Monitoring

Mobilize - Oplossingen voor taxi's en auto's voor verhuur

Beheer je wagenpark in realtime met behulp van onze professionele oplossingen om je wagenpark moeiteloos te bewaken, te beheren en te optimaliseren.

ontdek Mobilize Fleet Monitoring