thuis opladen is een fluitje van een cent

Jouw laadoplossing snel en vakkundig bij jou thuis geïnstalleerd. Onze toekomstbestendige laadstations worden gebruiksklaar opgeleverd en zijn toekomstbestendig. Zonder onaangename verrassingen. Gegarandeerd!


In de toekomst is het mogelijk om in Nederland bepaalde Renault voertuigen, waaronder bepaalde versies van de Renault 5, in combinatie met een Mobilize bi-directioneel laadstation en Mobilize energiecontract te activeren om energie terug te kunnen leveren aan jouw huis (V2H) en/of het energienetwerk (V2G). Zodra de prijzen en specificaties bekend zijn zullen wij deze communiceren. Als je hierover als eerste op de hoogte gehouden wilt worden, stuur ons een e-mail.

 

Mobilize Laadoplossingen

Jouw laadoplossing snel en vakkundig bij jou thuis geïnstalleerd. Onze toekomstbestendige laadstations worden gebruiksklaar opgeleverd. Zonder onaangename verrassingen. Gegarandeerd!

Mobilize opladen

Mobilize Laadoplossingen maakt thuis opladen gemakkelijk

Als je een nieuwe auto bestelt bij de Renault- of Dacia-dealer, dan kun je ook meteen je laadpunt voor thuis bestellen. De dealer staat klaar om je te helpen.

 

Een medewerker van Mobilize Laadoplossingen gaat via een virtueel bezoek na of je elektrische installatie in orde is. Indien nodig vindt alsnog bij jou thuis een fysieke schouwing of beoordeling plaats en worden aanpassingen gedaan om het laden volgens jouw specifieke wensen mogelijk te maken. Zodra je voertuig geleverd wordt, kun je deze meteen opladen.

mobilize smart charge

Mobilize Smart Charge: slim opladen en minder betalen

De Mobilize Smart Charge-app analyseert verschillende factoren om de laadbeurt van jouw eigen laadpunt te optimaliseren. Tijdens daluren bijvoorbeeld. Of op tijdstippen wanneer er voldoende groene energie beschikbaar is.


Tip: pas de app-instellingen aan en je ontvangt beloningen voor je flexibiliteit. Zoals besparingen op je energierekening door het opladen wanneer de energieprijzen lager liggen. Dit is extra interessant bij een dynamisch energiecontract.

ga je op reis? ontdek onze aanbiedingen

Mobilize - Electric laadstations

Mobilize Charge Pass, opladen onderweg

Zoek tijdens je rit op elk gewenst moment het dichtstbijzijnde beschikbare publieke laadstation. Toegang tot het grootste oplaadnetwerk in Europa (700.000 stations) inclusief de snellaadstations van bijvoorbeeld Fastned en IONITY. Nu ook beschikbaar met een voordelig maandelijks opzegbaar abonnement.